Νέα

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/clients/client6/web35/web/includes/menu.inc).
8.7.2016

Σύντομα στη Βουλή το περιουσιολόγιο και ο νόμος για εθελοντική αποκάλυψη περιουσίας - Ρύθμιση δανείων για 145.000 δημοσίους υπαλλήλους από το Ταμείο Παρακαταθηκών συζητήθηκαν στο ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.

22.2.2016

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η δημιουργία μιας επιτροπής στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (Γ.Γ.Π.Σ. και Δ.Υ.)

2.2.2016

Σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο Πιέρ Μοσκοβισί υποστήριξε το σχέδιο της κυβέρνησης όσον αφορά το Περιουσιολόγιο, ένα έργο καίριας σημασίας που θα συμβάλλει στη βελτίωση ελέγχου της περιουσιακής κατάστασης αλλά θα δρα υποστηρικτικά παράλληλα με άλλα μέτρα.

28.1.2016

Σε συνέντευξή του ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης έκανε λόγο για τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια που είναι έτοιμα προς χρήση με μοναδικό ωστόσο υπόχρεο τον εκμισθωτή του ακινήτου ώστε να ελέγχεται μέσα από το περιουσιολόγιο. 

21.1.2016

Ο νέος ενιαίος φόρος κατοχής ακινήτων βασίζεται στο ηλεκτρονικό αρχείο της εφορίας όπου είναι καταχωρημένη όλη η ακίνητη περιουσία των φορολογουμένων.

21.1.2016

Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και ενδέχεται να εργαστούν επιπλέον ώρες προκειμένου  να ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των ακινήτων στο περιουσιολόγιο που συ